10.2.2013

Conservatorium - viiden tähden tyyliä katosta lattiaan

Nyt seuraa pitkähkö kuvakavalkadi upeasta Conservatorium-hotellista, jossa siis asuin Amsterdamissa pari viikkoa sitten. Uskaltaisin leuhkia olevani varsin kokenut matkailija, joka on päässyt näkemään mitä upeampia hotelleja ympäri maailman - Conservatorium pääsi ihan sinne kärkikuhinoihin mukaan! Aika moni muukin on ollut kanssani samaa mieltä Tripadvisorissa, tosin olisin odottanut oman kokemukseni perusteella vielä yli neljän tahden kokonaisarviota.

Kuvat eivät kerro mitään hotellin tunnelmasta, joka oli sekä rento että hienostunut - ja palvelutaso oli etenkin eurooppalaiseksi hotelliksi aivan uskomatonta tasoa! 










Cava oli myös erinomaista :-)

Hotellissa yhdistyi hienosti vanha ja uusi: koko lobby (näkyy ylemmissä kuvissa) oli tuon lasikaton alla, ja oli ennen ollut sisäpihaa. Oikealla näkyvä moderni uusi siipi sisälsi mm. neukkareita ja hissit.


Yksityiskohtia aamiaispöydästä. Aamiainen oli runsas ja tykkäsin eritysesti tuoreista hedelmistä, smoothie-tarjoilusta sekä itse tehdystä salsasta (sopii tosi hyvin munakkaan kanssa!). 






Hotellihuone


Turndown service :-)

Huomatkaa hedelmälautanen sekä huonetuoksu.


Penkki suihkussa, toimi!
Ihanasta kylpyammeesta en tajunnutkaan napata kuvaa.

Kaikki kosmetiikkatuotteet olivat L'Occitanen. Saatoin napata pari matkakokoa seuraavia matkoja silmälläpitäen :-) 

Keittelin itselleni (N)espressot useampaan otteeseen. 

Voin vain suositella hotellia erittäin lämpimästi, jos sattuisit olemaan menossa Amsterdamiin! Ydinkeskustaan on pari kilsaa matkaa, ja lentokentälle pääsee vartissa. Lisäksi esim. van Gogh -museo on samalla puolella kaupunkia - ja hotellin kulmalta alkaa yksi parhaista shoppailukaduista :-) 

8 kommenttia:

  1. Oi, hulppea hotla!
    Tuo taitaa olla ainakin omalla kohdallani niitä "ei omalla rahalla"-kohteita. :-D

    Itse olen varsinkin kaupunkikohteissa sellainen, että hotellista ei niin väliksi, kunhan perussysteemit toimii. Pariisissakin olen asustellut sellaisessa huoneessa, että siihen ei käytännössä mahtunut muuta kuin se parisänky! :-D No okei, se oli jo vähän LIIAN pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulppea on juuri oikea sanaa tuota kuvaamaan! Pakko myöntää, että olen nykyään niin poispilattu kaikkien matkojen suhteen, että aika usein tulee ihan omallakin rahalla törsäiltyä hotelleihin... Nyt tuleva Alppireissu tekee poikkeuksen, siellä ei ole poreammeita tai kattoterasseja tiedossa!

      Poista
  2. Kaunis hotelli, tulee mieleen Hilton, jossa olimme jouluna Varsovassa. Hyvä hotelli on tärkeä osa lomaa ja kiitos hoteelivinkistä! Itse käyn aina tsekkaamassa hotellen arviot Tripadvisorista ennenkuin varaan hotellin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen itse Tripadvisoria vähän liiankin tarkkaan - ei saisi antaa yhden hankalan asiakkaan (oikeasti, ihmiset valittavat joskus aivan käsittämättömistä asioista!!) pilata koko hotellin mainetta!

      Ja aina kun muistan, yritän myös käydä itse kirjoittamassa arvosteluja. Ai niin, siitä tuleekin mieleen...

      Poista
  3. Oi vitsi ihanan näköinen hotelli! :D Meillä on pieni pala tuota hotellia meillä... Meilläkin on jakkara suihkussa, kun miehen mielestä aamulla on ihana istua lämpimän veden alla. Jakkara ei ole kyllä ihan noin tyylikäs vaan Ikean muovijakkara! LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kerro miehellesi, että on oivaltanut luksuksen käsitteen aivan oikein :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Tosi tyylikkään ja mukavan näköinen hotelli, pitää pitää mielessä, jos joskus Amsterdamiin suuntaan. Minäkin käytän paljon tripadvisoria, mutta olen huomannut, että sitä pitää lukea vähän kursorisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, ne ammattimarmattajat pitää osata suodattaa pois - tai ei uskalla lähteä yhtään mihinkään!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...